top of page

AVÍS LEGAL Y POLÍTICA DE DADES

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable del fitxer Alba Castells
Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud i realitzar la gestió de les activitats necessàries per a la prestació dels serveis relacionats amb la finalitat de la web.
Legitimació El consentiment dels 'interessats
Destinataris No es cediran les seves dades de caràcter personal, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets que pot consultar en la Informació addicional.
Informació addicional:  Pot consultar tota la informació addicional en la nostra política de protecció de dades
 

Informació addicional:
Reglament General de Protecció de Dades (Reg. UE 2016/679), Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

L'usuari queda informat que, si escau, quan es recaptin dades de caràcter personal per mitjà de la pàgina web, aquests quedaran incorporats a un fitxer automatitzat del que és titular “Alba Castells”, amb domicili a Barcelona, i que té els drets d'accés, rectificació, supressió (dret a l'oblit), oposició, de portabilitat de dades, i de limitació del tractament, que podrà exercitessin qualsevol moment dirigint un missatge a acd@albacastells.com, (amb la ref. “tractament de dades”), indicant el seu nom, adreça i petició, i adjuntant fotocòpia del seu Document Nacional d'Identitat i complint els requisits contemplats, tant en el Reglament General de Protecció de Dades (Reg. UE 2016/679), com en elTítulo III, del Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Així mateix, l'usuari, si escau, quan es recaptin dades de caràcter personal per mitjà de la pàgina web, atorga el consentiment perquè “Roger Padullés” pugui sotmetre a tractament les referides dades de caràcter personal, amb la finalitat d'enviar-li informacions relatives als serveis i activitats de “Roger Padullés”

Si l'usuari, si escau, quan es recaptin dades de caràcter personal per mitjà de la pàgina web, no volgués atorgar aquest consentiment, o revocar-ho a qualsevol moment, pot indicar-ho mitjançant un missatge escrit a acd@albacastells.com, (amb la ref. “tractament de dades”), indicant el seu nom, adreça i petició, i adjuntant fotocòpia del seu Document Nacional d'Identitat .


Qui el responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal?

Identitat: Roger Padullés
Telèfon: ‭610 408 380‬

Adreça:  Carrer Montserrat Vayreda, 9; 43840 Salou

Correu electrònic: rogerpadulles@hotmail.com

Amb quina finalitat tracta “Roger Padullés” les seves dades de caràcter personal?

“Roger Padullés” tracta les seves dades de caràcter personal amb el màxim respecte i compliment de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Li informem que, en cap cas, s'adoptaran decisions automatitzades sobre la base del seu perfil.

En tot cas, en cada email que li enviem podrà manifestar la seva negativa a seguir rebent-los de manera clara, senzilla i gratuïta.

Quin és la legitimació per dur a terme el tractament de les meves dades de caràcter personal?

Li informem que la legitimació per al tractament de les seves dades personals és el consentiment.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

A ningú aliè a “Roger Padullés”.
“Roger Padullés” no cedirà ni realitzarà transferència internacional de les seves dades de caràcter personal.
Únicament cedirà les seves dades de caràcter personal en cas que una Llei li obligui a fer-ho.

Quins drets té vostè com a titular de les dades?

Vostè, com a titular de les dades de caràcter personal, tant en nom propi com a través d'un representant –legal o voluntari- podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, oposició, així com el dret a la portabilitat de les seves dades.

Per exercir-los, ha de posar-se en contacte amb nosaltres enviant un missatge escrit a la direcció acd@albacastells.com (amb la ref. “tractament de dades”), indicant el seu nom, adreça i petició, i adjuntant fotocòpia del seu Document Nacional d'Identitat, especificant què dret vol exercir.

En el termini màxim de 30 dies –posant tot el nostre esforç i els mitjans que estiguin al nostre abast per reduir aquest termini al màxim possible, des que rebem la seva sol·licitud, obtindrà resposta per la nostra banda. En cas de no quedar conforme, podrà acudir a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades per sol·licitar la tutela de drets.

Com hem obtingut les seves dades de caràcter personal?

Les dades personals que tracta Roger Padullés han estat recollits a través de la seva relació amb ell i de l'interès mostrat a participar i estar informats de les seves activitats.

Les categories de dades que es tracten són:

– Dades identificatives

Quin és l'organisme davant el qual puc presentar una reclamació en matèria de protecció de dades?

Li informem que pot presentar una reclamació en matèria de protecció de dades davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Disposa de tota la informació a la seva pàgina web: www.agpd.es

bottom of page