top of page
EGarreta HR_MG_4673 MBR.jpg

L'Enigma Garreta

“L’enigma Garreta”, el tercer projecte creat per Roger Padullés amb la figura d’un actor, en aquest cas actriu) a l’escenari, completa la tasca de recerca i enregistrament de tota l’obra per veu i piano del compositor Juli Garreta, interpretada al piano per Francisco Poyato i editat en disc per Ficta.

L’original compositor ganxó, (nascut a St. Feliu de Guíxols) va ser objectiu d’una exhaustiva recerca per part de Roger Padullés, que optà aquesta vegada per desgranar la seva vida a través de la paraula de la neboda de Garreta, encarnada per la magnífica actriu Paula Blanco.

© MartaEscobar

L'Enigma Garrta

Sinposi de l'espectacle

Recordat sobretot com a compositor de sardanes, bona part de l’obra que va escriure Juli Garreta (Sant Feliu de Guíxols,1875-1925) continua sent una desconeguda per al gran públic. Personatge singular tant en la seva vida privada com en l’originalitat de la seva obra, a “L’enigma Garreta” es desvelen les incògnites de com un rellotger de poble va arribar a les fites compositives que va assolir. Ho fem a través de les seves cançons per a veu i piano, petites meravelles d’orfebreria musical que ens acosten a moments de la vida del genial compositor ganxó.

 

Aquest recital teatralitzat presenta la figura real, però rescatada del passat, de la neboda de Garreta. De la seva mà i a través de fotografies de l’època es donen les claus per a entendre una època de la història de Catalunya des de la singularitat d’una localitat de la Costa Brava.

Properes actuacions

Actuacions Realitzades

Integral de l'obra per a veu i piano de Juli Garreta

bottom of page