top of page
Faluta Magica.JPG

La Flauta Màgica

Per encàrrec de les Festes Decennals de la Candela de Valls, Roger Padullés va liderar juntament amb Bàrbara Flores el projecte més ambiciós escènicament que ha dirigit fins ara. Va ser una versió adaptada de “Die Zauberflöte” de W.A. Mozart que va comptar amb orquestra, cor participatiu de cantants de Valls i solistes catalans de renom. La direcció musical i orquestració va ser a càrrec de X. Pastrana. Aquesta producció que només es va poder veure un sol dia al Centre cultural Municipal, va significar un èxit de públic aclaparador i una fita musical per a la ciutat de Valls.

L’encant d’aquesta versió va ser en primer lloc fer entenedora l’obra per a tots els públics i portar a escena, amb molt pocs recursos i ambientant-la en un entorn rural, un títol emblemàtic de la història de la música.

© ElisendaCanals

L'Enigma Garrta

Direcció d’escena: Roger Padullés i Bàrbara Flores

Direcció musical: Xavier Pastrana

Producció: Raul Molina

Cor: cataires locals

Marc Sala –tenor– com a Tamino

Marta Mathéu –soprano– com a Pamina

Elías Arranz –baríton– com a Papageno

Rocío Martínez –soprano– com a Reina de la nit

Júlia Farrés –soprano– com a primera dama i Papagena,

Anaïs Masllorenç –mezzosoprano– com a segona dama,

Tànit Bono –mezzosoprano– com a tercera dama,

Marc Pujol –baix baríton– com a Sarastro i Sprecher.

Producció Fundació Festes Decennals de Valls i Amics de la Música de Valls

L’adaptació de l’òpera més popular del geni de Salzburg amb cantants solistes que han interpretat els mateixos papers en prestigiosos escenaris com el Teatre del Liceu de Barcelona, el Teatro Real de Madrid o el Festival de Peralada. Alhora, una producció genuïnament vallenca, amb la participació de totes les corals de Valls i de diversos actors i actrius locals.

bottom of page